Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Clipe dulci la Bio Café de la Coşul Verde

CoffeeChocolateBiscottiCollage

Mă gândeam zilele trecute că în ultima vreme am avut ocazia să cunosc şi să mă înconjor de oameni de o calitate extraordinară.

Chocolate&PumpkinSeedCocoaNibCrunchCollage

Roxana şi Tudor fac parte din acest grup, de oameni minunaţi, de oameni care ştiu să se bucure, care ştiu să preţuiască fiecare clipă pe care o trăiesc. I-am întâlnit acum ceva vreme în căutarile mele disperate de ingrediente altfel. Atunci i-am îndrăgit pentru că aduceau mai aproape de mine lucruri pe care le cautam de multă vreme: alimente bio şi alimente mai exotice pe care nu le găsisem nicăieri până atunci. Am avut ocazia apoi să stau de vorbă cu ei şi m-au cucerit prin căldura sufletească, prin pasiunea cu care îngrijesc Coşul Verde, prin entuziasm şi curaj. Da curajul de a susţine alimentaţia bio în faţa unei societăţi nepregătită încă pentru asta.

OrangeCakes&BlackTeaGanacheCollage

Vineri mai fac un pas: prima cafenea bio din Cluj. Vineri la ora 18.00 va fi inaugurarea şi mi-au făcut onoarea să vrea să lucrăm împreună. Aşa că vă aşteptăm vineri la Bio Café de la Coşul Verde care vă propune sortimente variate şi pe toate gusturile: de la aroma uşor cremoasa a cafelei espresso italiene, până la gustul robust, puţin acid, al amestecurilor africane. Meniul cuprinde în plus sucuri, ceaiuri şi prăjituri preparate din ingrediente ecologice de subsemnata.
Pentru început, veţi găsi prajiturele tomnatice de bostan cu ciocolata condimentata, de portocale combinate cu ciocolată şi ceai negru şi încă vreo 2 surprize.

PumpkinRaisinCakes&SpicyAutumnGanacheCollage1

Comments

  • noiembrie 2, 2010
    Dragos

    O sa fiu acolo! Abia astept sa gust prajiturelele de bostan

    reply
      • noiembrie 7, 2010
        Dragos

        Am fost la Bio Cafe si pot zice ca e unul din lucrurile ce merita incercate. Am gustat fiecare prajiturica si asa cum ma asteptam, toate au fost foarte bune, dar cele cu bostan au fost fantastice. Legat de macarons e greu de descris senzatia… Ma gandeam ca sunt bune, dar nici chiar asa. Crema de ciocolata alba cu ceai verde m-a cucerit. Asa ca ne-am apucat de copt si am reusit sa ratam prima portie, dar o ratare delicioasa 😀

        reply
  • noiembrie 2, 2010

    Am citit stirea pe „Stiri de Cluj” si am dat repede pe blog-ul tau. Deci e pe bune! Tare mi-e ciuda ca nu o sa pot ajunge vineri acolo! Anyway, felicitari Anda!

    reply
      • noiembrie 3, 2010

        Nice! Deci nu e chiar asa de grav! :))O sa recuperez next week!

        reply
  • noiembrie 2, 2010
    laura

    ce frumos! felicitari! din pacate, nu o sa am ocazia sa ajung prin cluj prea curand, asa ca ma delectez cu preparatele minune doar din fotografii 🙂

    reply
  • noiembrie 2, 2010

    Anda, felicitari pentru initiativa si keep up the good work, esti eroul meu 😉 Sper sa reusesc sa fug mai repede de la job sa ajung la inaugurare. Pastreaza un macaron pentru mine 😉 Succes!

    reply
  • noiembrie 2, 2010

    Anda, felicitari pentru initiativa si keep up the good work. Esti eroul meu, sa stii! Vreau sa fug mai repede de la job sa ajung la inaugurare. Succes!

    reply
  • noiembrie 2, 2010

    Si eu voi veni neaparat 🙂

    reply
  • noiembrie 4, 2010

    la viitoarea vizita prin Cluj, ajung cu siguranta si la Bio Cafe.

    reply
  • noiembrie 4, 2010
    dana

    Ciao!Toate urarile mele de bine si succes! E o adevarata surpriza pentru mine.
    Te pup si te imbratisez de la Torino.

    reply
  • noiembrie 5, 2010
    Sandu Ana-Maria

    Buna
    In seara asta am trecut si eu pe la Bio Cafe(am facut cunostinta foarte scurt) dar din pacate nu am stat prea mult. Oricum prajiturelele cu dovleac au fost delicioase 🙂
    Sper ca lucrurile sa mearga bine si sa gustam si alte delicatese.
    Felicitari

    reply
  • noiembrie 6, 2010
    Cami

    🙁 Vreau si eu la cluuuuuj!
    Va „calc” cu prima ocazie, n-aveti cum sa-mi scapati! Iubesc cafeaua buna si dulciurile (si cantarul meu este de acord cu mine :D).
    Weekend fain!:)

    reply
    • noiembrie 6, 2010
      Cami

      Vreau la Cluj, cu „C”-ul cel mai mare. 😀

      reply
  • noiembrie 7, 2010
    Diana

    Nu am reusit sa ajung vineri la Bio Cafe, dar am reusit sa primesc prajiturele la pachet.Au fost primele macarons pe care le-am mancat (si sa stii ca astept momentul asta de ceva vreme). Ma asteptam si eu sa fie bune, dar au fost mult mai bune…cele cu ceai verde mi s-au parut magice.Mi-a ravashit topul prajiturilor preferate si s-a asezat frumos pe primul loc atat de confortabil incat o sa fie greu de dat jos..hehe.Am hotarat sa facem si noi si am mai hotarat ca o sa ma opresc din mancat doar cand o sa mi se faca rau….zis si facut:).

    reply
  • noiembrie 16, 2010
    Raluca

    Inca un motiv sa fac o vizita la Cluj! Si unul foarte buuun…din cate inteleg :)Abia astept sa va vad si degust, chit ca acum sunt putin la dieta 🙁 felicitari pt initiativa!

    reply
  • noiembrie 18, 2010
    Tokio

    Arata prea bine 😀 dar nu o sa pot refuza niste ficatei la tava ca si in Millenium in ciuda faptului ca sigur au si un gust bun 😛

    reply
  • ianuarie 6, 2011
    lenuta

    Felicitari Anda. La multi ani. Sunt ffff mandra de tot ce faci .Te imbratisez si iti urez multa bafta .
    Lenuta Gaiu

    reply
    • ianuarie 6, 2011
      dana

      lenuta gaiu? salutari!!!
      Dana

      reply
  • martie 27, 2011
    Nicol

    pot sa iti spun ca ai niste calitat superbe de prajituri si iti multumesc ca nu multa lume isi da retetele mai departe dar tu esti speciala si Dumnezeu sa iti raspalateasca dragostea care o ai si a invata si pe alti din mresria ta thanks Nicol GBU

    reply

Post a Comment