Carina si prajitura ei

November 19, 2010 de Anda - 2 Comments

Despre copila mea am mai scris pe blog. Dar aseară mi-am dat seama că nu mai e mult și vom putea face schimb de locuri. Cum bine scria zilele trecute Chinezu, copiii noștri sunt într-adevăr minunați și reușesc să ne surprindă mereu.

2009_07120020

Așadar, după o discuție mai aprinsă despre â din a și î din I, a plecat gânditoare la ea în cameră. S-a întors după un sfert de oră și mi-a spus că s-a gândit la o surprizâ pentru mine: ar vrea să știe să îmi facă o prăjitură. Știe cu ce vrea să fie, dar vrea să o ajut la execuție.
– Vrei să știi cu ce vreau să fie? M-am gândit la ce îți place ție să știi. Nu știu dacă se potrivesc împreună, dar putem încerca așa-i?
– Sigur ca putem încerca.
– Atunci, vreau să fac așa: un blat să fie de zmeură și să aibă bucăți de ciocolată albă, al doilea să fie de ciocolată neagră. Crema aș vrea să fie de ciocolată albă și scorțișoară că și ție iți place scorțișoara la fel ca și mie.
Și-a scris totul pe o foaie, apoi a continuat:
– Aș mai vrea să punem și sos de mere caramelizate.

DSCF3062_0384

Și uite așa simplu și sincer a luat naștere prima creație dulce a iubitei mele.Îl vom pune în practică cât de curând să vedem dacă e bun și o să vi-l arătăm și vouă că doar avem cu ce să ne mândrim.