La multi ani si castigatorul

October 26, 2010 de Anda - 6 Comments

V-am spus că sunt fericită? Că îmi place viața mea? Aşa nebună, haotică, dezorganizată, îmi place. Ultima lună a fost una foarte intensă și asta cred că o știți mulți și aş vrea să rămînă așa în continuare. Nu suport liniștea, nu suport calmul, mă apasă șabloanele.
Mai mult mă bucur că puzzle-ul din capul meu începe să se așeze piesă lângă piesă. Vreau să cred şi sper că drumul pe care am pornit este cel bun. Comentariile (multe) de la voi si cuvintele atât de calde îmi dau speranţe.

PHCollage

Scurta vacanţă la Paris s-a înscris în acelaşi ritm, dar a fost frumoasă. Am fost doar eu şi mica mea pitică. A fost cadoul de ziua ei, cadou de care s-a bucurat atât de intens, atât de sincer cum doar ea ştie să o facă. De dimineaţa până seara am stat in picioare – am mers, am alergat, am vizitat, ne-am distrat şi nu s-a plâns nici o clipă, doar a zâmbit şi a fost fericită. Sâmbătă seara ne-a prins furtuna, eram ude până la piele şi amândouă am vrut acelaşi lucru – o îngheţată de la Ben&Jerry – eu cu rom şi stafide, ea cu vanilie şi caramel.
Îi place vanilia, si levanţica, cafeaua şi ceaiul verde, tonka si scortisoara. Are gusturi din ce în ce mai rafinate şi pe zi ce trece ştie mai multe despre combinarea aromelor şi texturilor decât marea majoritate a adulţilor pe care eu îi cunosc. Când am mers la Thiercelin, era la fel de entuziasmată ca şi mine. E curioasă, ştie să se bucure, ştie să fie fericită, e zăpăcită şi efervescentă. E un copil minunat.

La mulţi ani iubita mea!

2010Paris_0133

Cum azi e 26 octombrie şi e trecut de ora 10, am făcut extragerea câştigătorului şi a ieşit numărul 33, adică Marius. Îţi voi scrie eu un email pentru a stabili detaliile livrării, dar să ştii că aştept feedback în public  după degustare.

Extragere

Vă mulţumesc încă o dată pentru interesul pe care l-aţi arătat si promit că e doar începutul. În plus, aşa cum am spus, dacă aveţi poftă de ceva dulce cu bun gust, ştiţi unde mă găsiţi.

Mâine voi posta mult promisa reţetă a tortului de la Polus, aşa că stay tuned.

Să aveţi o zi dulce