Warning: Declaration of Walker_Responsive_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/deliceriaa/public_html/prajituri/wp-content/themes/munditia/functions.php on line 162

Warning: Declaration of Walker_Responsive_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/deliceriaa/public_html/prajituri/wp-content/themes/munditia/functions.php on line 162
Anda Oana | SweetToothFairy | Page 23

Scoici cu sos de vin, telina si busuioc
Ingrediente scoici (400 g) telina radacina (75-100 g) ceapa (verde de preferinta - 2) usturoi busuioc, paprika, sare vin alb rosii (fie proaspete decojite, fie in conserva - aprox 300g)Scoicile se fierb in vin alb. Separat, intr-un wok, fara ulei preferabil, se calesc usor ceapa, telina, usturoiul i ...
Citeste mai mult
Choux-a-la-crem

Choux-a-la-crem

Dupa o prima tura ratata, la 1.30 noaptea am reusit sa am noroc. Imi jurasem ca nu ma las pana nu iese, dar deja imi era asa somn ca ma rugam sa nu trebuiasca sa imi tin promisiunea.Ingrediente: 240 ml apa 58 g unt 2 lg de zahar, sare 135 g de faina 240 de ml de oua (4-5 in functie de marimea lor)Ap ...
Citeste mai mult
June 1st Smilies

June 1st Smilies

Coltunasi chinezesti

Coltunasi chinezesti

Aluat: 230 g de faina 1/2 (aprox)cana de apa calda sare Se pune intr-un castron faina. Peste ea se adauga cam jumate din apa si se amesteca bine. Se mai adauga apa, pana ce aluatul devine elastic si nelipicios. Se framanta bine inca 5 minute. Trebuie sa fie foarte elastic. Se lasa deoparte cam 10-15 ...
Citeste mai mult
Black Forest

Black Forest

Provocare...... Stiam ca pot, nu stiam cand o sa imi fac curaj. Dar am invins-o. Se putea mai elegant, se putea mai repede, dar e mai placut cand iti admiri munca printre prea multe vase murdare, plina de crema din cap pana in picioare. Dar, ai reusit.Ingrediente Biscuite: 1 ou mare 10 g de cacao 20 ...
Citeste mai mult
Crema Caramel

Crema Caramel

Ingrediente Sirop de caramel (reteta mai jos) 3 oua 250 ml smantana dulce 100 g ciocolata neagra 40 g de zahar capsuni romSirop de caramel 100 g de zahar se pun pe foc cu cateva linguri de apa si se lasa sa fiarba pana cand prinde culoare de caramel. Apoi se adauga usor (cu graija ca sare) smantana ...
Citeste mai mult
Page 23 of 24« First...102021222324

“For the love of all things sweet.”

- Sweet Tooth Fairy